epic-games-store-cover

Ugyan még nem tudjuk, hogy pontosan mikor, de belátható időn belül Androidos és az iPhone készülékekre is jön az Epic Games Store.

gsm-arena-logo

Az Epic Games Store az elmúlt időszakban nagyon népszerű lett a PC-t használók körében. Az áruházban ugyanis hetente kapunk ingyenesen játékokat és örökre megtarthatjuk őket. Sőt, az elmúlt időszakban olyan neves játékokat tölthettünk le mint a Borderlands 2 vagy a Civilization VI. Azoknak, akik minden héten be szokták zsebelni a legújabb ingyenes tartalmakat most érkezett egy jó hír. Az Epic Games Store ugyanis hamarosan mobiltelefonokon is elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy Androidra és iOS-re is letölthetjük majd. Így pedig ha éppen nem tartózkodnánk otthon akkor is meg tudjuk szerezni az éppen aktuális ingyenes játékot telefonon keresztül.

eg-store

Ezt az információt az Epic Games vezérigazgatója Tim Sweeney árulta el a Gamespot-nak adott interjúja során. Tehát az már biztos, hogy a két platformon is elérhető lesz az Epic Games Store. Már csak az a kérdés, hogy mikor, mivel ezzel kapcsolatban csak annyit árult el, hogy a jövőben szeretnék az áruházat Android és iOS eszközökre is kiadni.